Over Smile mondzorg

Smile Mondzorg is een moderne en lichte tandartspraktijk gelegen in Tilburg Noord. Bij Smile Mondzorg vind je alles wat nodig is voor mondzorg op het hoogste niveau. Ons hechte team van enthousiaste, vakkundige staan altijd voor je klaar om jouw gebit gezond en mooi te houden.

  • Moderne praktijk
  • Nieuwste technieken
  • Licht en vrolijke ruimtes
  • Voor het hele gezin met speciale kindertandverzorgende
  • ISO gecertificeerd

Ontmoet het Team

Wij stellen ons graag aan je voor

Louk Beerens
Tandarts

Louk Beerens is onze tandarts. Hij staat al ruim 20 jaar in de praktijk. Specialisaties zijn kroon- en brugwerk, esthetische tandheelkunde, implantaten en herstel van slijtage.

Gert-Jan Ruigewaard
Tandarts

Gert-Jan Ruigewaard is al 36 jaar tandarts, waarvan 30 jaar in de solo-praktijk in de Dunantstraat te Tilburg. Sinds september 2016 is hij werkzaam bij Smile mondzorg waar hij zijn eigen patiënten uit zijn voormalige praktijk behandeld.

Rami
Tandarts

Rami Osman werkt per 1 juni 2018 bij ons als tandarts. Tandarts Rami Osman zal zorg dragen voor nieuwe patiënten die zich inschrijven in de tandartspraktijk. Ook zal hij een aantal van de patiënten van tandarts Gert-Jan Ruigewaard gaan behandelen.

Elles
Praktijkmanager

Elles is al meer dan 27 jaar werkzaam bij Smile mondzorg, voormalige tandartspraktijk Beerens. En zodoende niet meer weg te denken uit de praktijk als praktijkmanager en assistente.

Monique
Receptioniste

Monique is onze receptioniste en werkt al ruim 10 jaar bij Smile mondzorg. Voorheen ook als preventie assistente, maar tegenwoordig zie je Monique alleen nog als receptioniste achter de balie.

Ellen
Receptioniste

Ellen is ook al meer dan 10 jaar te vinden en niet meer weg te denken bij de receptie van Smile mondzorg.

Suzan
Kindertandverzorgende

Suzan versterkt al meer dan 9 jaar het team. Ze is werkzaam als (preventie) assistente, maar is ook onze kindertandverzorgende. Suzan is gespecialiseerd in kindergebitten en het werken met kinderen. Daarnaast is suzan bevoegd om ook eenvoudige vullingen bij volwassenen te behandelen.

Gijs
Tandprotheticus

Gijs is gespecialiseerd in het aanmeten en maken van gebitsprotheses en klikgebitten. “Patiënten een onbezorgde stralende lach bezorgen, dat is waar ik het voor doe. Ik maak geen kunstgebitten, maar unieke kunstwerken. Voor elke patiënt afzonderlijk”.

Naomi
Tandarts assistente

Naomi is al 11 jaar preventie assistente en assisteert de patiënten van tandarts Ruigewaard.

Lian
(preventie) assistente

Lian is al ruim 28 jaar werkzaam bij Smile mondzorg. Ze is (preventie) assistent en voert behandelingen uit als tandsteen verwijderen en mondhygiëne instructie. Ook ondersteunt zij de tandarts met o.a. verdoven en vullen.

Linda
Paro preventie assistente

Na 11 jaar assistentie verlenen aan tandarts Ruigewaard, staat Linda bij tandarts Louk aan de stoel.

Merula
(Preventie) assistente

Merula werkt al 11 jaar als (preventie) assistente bij Smile mondzorg. Zij neemt ook behandelingen over van de tandarts zoals verdoven, eenvoudige vullingen en het maken van afdrukken.

Laureen
Receptioniste en (preventie) assistente

Laureen werkt inmiddels al 6 jaar bij ons. Ze is werkzaam bij de receptie en als (preventie) assistente. Hierbij richt zij zich voornamelijk op de poetsinstructie bij kinderen. Ook het ondersteunen van de tandarts door het maken van afdrukken, verdoven en het maken van eenvoudige vullingen behoren tot haar taken.

Suzanne
Paro preventie assistente

Suzanne is al zo’n 7 jaar werkzaam als paro assistente en werkt sinds kort bij Smile mondzorg.

Quinty
Tandarts assistente

Quinty is onze nieuwste assistente. Ze heeft in 2017 haar eindejaars-stage bij ons afgerond.

Julia
Mondhygiëniste

Julia is een van onze mondhygiënistes en sinds maart 2017 in dienst.

Lenette
Mondhygiëniste

Lenette is mondhygiëniste sinds 2010. En na een aantal jaren van ervaring bij diverse tandartspraktijken werkt ze sinds kort bij Smile mondzorg.

Bekijk wat voor behandelingen wij nog meer uitvoeren. Of neem contact op voor het maken van een afspraak.

© Copyright - Smile mondzorg, alle rechten voorbehouden.