Over Smile mondzorg

Smile Mondzorg is een moderne en lichte tandartspraktijk gelegen in Tilburg Noord. Bij Smile Mondzorg vind je alles wat nodig is voor mondzorg op het hoogste niveau. Ons hechte team van enthousiaste, vakkundige staan altijd voor je klaar om jouw gebit gezond en mooi te houden.

  • Moderne praktijk
  • Nieuwste technieken
  • Licht en vrolijke ruimtes
  • Voor het hele gezin met speciale kindertandverzorgende
  • Eigen tandprotheticus in huis
  • Gespecialiseerd in implanteren
  • ISO gecertificeerd

Ontmoet het Team

Wij stellen ons graag aan je voor

Smile Mondzorg - Louk

Louk Beerens
Tandarts

Louk Beerens is tandarts en eigenaar van Smile mondzorg. Hij staat al ruim 22 jaar in de praktijk. Specialisaties zijn kroon- en brugwerk, esthetische tandheelkunde, implantaten en herstel van slijtage

Rami
Tandarts

Rami Osman werkt per 1 juni 2018 bij ons als tandarts. Tandarts Rami Osman zal zorg dragen voor nieuwe patiënten die zich inschrijven in onze tandartspraktijk. Ook zal hij een aantal van de patiënten van tandarts Gert-Jan Ruigewaard behandelen. Rami is sinds 4 jaar werkzaam als tandarts.

Smile Mondzorg - Elles

Elles
Praktijkmanager

Elles is al meer dan 28 jaar werkzaam bij Smile mondzorg, voormalige tandartspraktijk Beerens. En zodoende niet meer weg te denken uit de praktijk als praktijkmanager.

Gijs
Tandprotheticus

Gijs is gespecialiseerd in het aanmeten en maken van gebitsprotheses en klikgebitten. “Patiënten een onbezorgde stralende lach bezorgen, dat is waar ik het voor doe. Ik maak geen kunstgebitten, maar unieke kunstwerken. Voor elke patiënt afzonderlijk”.

Monique
Receptioniste

Monique is onze receptioniste en werkt al ruim 12 jaar bij Smile mondzorg. Voorheen ook als preventie assistente, maar tegenwoordig zie je Monique alleen nog als receptioniste achter de balie.

Ellen
Receptioniste

Ellen is ook al meer dan 11 jaar te vinden en daarom niet meer weg te denken, bij de receptie van Smile mondzorg

Smile Mondzorg - Suzan

Suzan
Kindertandverzorgende

Suzan versterkt al meer dan 10 jaar het team. Ze is werkzaam als (preventie) assistente, maar is ook onze kindertandverzorgende. Suzan is gespecialiseerd in kindergebitten en het werken met kinderen. Daarnaast is Suzan bevoegd om ook eenvoudige vullingen bij volwassenen te behandelen.

Smile Mondzorg - Laureen

Laureen
Receptioniste en (preventie) assistente

Laureen werkt inmiddels al 7 jaar bij ons. Ze is werkzaam bij de receptie en als (preventie) assistente.. Ook het ondersteunen van de tandarts door het maken van afdrukken, tandsteen verwijderen, verdoven en het maken van eenvoudige vullingen behoren tot haar taken.

Smile Mondzorg - Lian

Lian
(Preventie) assistente

Lian is al ruim 29 jaar werkzaam bij Smile mondzorg. Ze is (preventie) assistent en voert behandelingen uit als tandsteen verwijderen en mondhygiëne instructie. Ook ondersteunt zij de tandarts met o.a. verdoven en vullen.

Smile Mondzorg - Merula

Merula
(Preventie) assistente

Merula werkt al 12 jaar als (preventie) assistente bij Smile mondzorg. Zij neemt ook behandelingen over van de tandarts zoals verdoven, tandsteen verwijderen, eenvoudige vullingen en het maken van afdrukken.

Smile Mondzorg - Julia

Julia
Mondhygiëniste

Julia is een van onze mondhygiënistes en sinds maart 2017 in dienst bij Smile mondzorg.

Smile Mondzorg - Lenette

Lenette
Mondhygiëniste

Lenette is mondhygiëniste sinds 2010. En na een aantal jaren van ervaring bij diverse tandartspraktijken werkt ze al weer 2 jaar bij Smile mondzorg.

Suzanne
Paro preventie assistente

Suzanne is al zo’n 9 jaar werkzaam als paro assistente en werkt sinds 1 mei 2017 bij Smile mondzorg waar zij patiënten ondersteunt met de juiste mondhygiëne.

Quinty
Preventie assistente

Quinty is alweer 1,5 jaar tandartsassistente bij Smile mondzorg en assisteert bij tandarts Gert-Jan Ruigewaard en Rami Osman.

Esther
Preventie assistente

Esther heeft al vele jaren ervaring als preventie assistente. En werkt nu sinds augustus 2018 bij Smile mondzorg. Ze assisteert tandarts Louk Beerens met o.a. verdoven en vullen, maar voert ook behandelingen uit zoals tandsteen verwijderen en mondhygiëne instructie.

Lees meer over de behandelingen die wij uitvoeren. Of neem direct contact op voor het maken van een afspraak.