Over Smile mondzorg

Smile Mondzorg is een moderne en lichte tandartspraktijk gelegen in Tilburg Noord. Bij Smile Mondzorg vind je alles wat nodig is voor mondzorg op het hoogste niveau. Ons hechte team van enthousiaste, vakkundige staan altijd voor je klaar om jouw gebit gezond en mooi te houden.

  • Moderne praktijk
  • Nieuwste technieken
  • Licht en vrolijke ruimtes
  • Voor het hele gezin met speciale kindertandverzorgende
  • Eigen tandprotheticus in huis
  • Gespecialiseerd in implanteren
  • ISO gecertificeerd

Ontmoet het Team

Wij stellen ons graag aan je voor

Smile Mondzorg - Louk

Louk Beerens
Tandarts

Louk Beerens is tandarts en eigenaar van Smile mondzorg. Hij staat al ruim 22 jaar in de praktijk. Specialisaties zijn kroon- en brugwerk, esthetische tandheelkunde, implantaten en herstel van slijtage

Gijs
Tandprotheticus

Gijs is gespecialiseerd in het aanmeten en maken van gebitsprotheses en klikgebitten. “Patiënten een onbezorgde stralende lach bezorgen, dat is waar ik het voor doe. Ik maak geen kunstgebitten, maar unieke kunstwerken. Voor elke patiënt afzonderlijk”.

Gokce Tatoglu Oguz
Tandarts

Marjana Stipic
Tandarts

Lotte Paping
Tandarts

Smile Mondzorg - Lenette

Lenette
Mondhygiënist

Lenette is mondhygiënist sinds 2010. En na een aantal jaren van ervaring bij diverse tandartspraktijken werkt ze al weer 2 jaar bij Smile mondzorg.

Suzanne
Paro-preventieassistent

Suzanne is al zo’n 9 jaar werkzaam als paro-assistent en werkt sinds 1 mei 2017 bij Smile mondzorg waar zij patiënten ondersteunt met de juiste mondhygiëne.

Quinty
Paro-preventieassistent

Quinty is alweer 1,5 jaar tandartsassistente bij Smile mondzorg en assisteert bij tandarts Gert-Jan Ruigewaard en Rami Osman.

Smile Mondzorg - Lian

Lian
(Preventie) assistent

Lian is al ruim 29 jaar werkzaam bij Smile mondzorg. Ze is (preventie) assistent en voert behandelingen uit als tandsteen verwijderen en mondhygiëne instructie. Ook ondersteunt zij de tandarts met o.a. verdoven en vullen.

Corina
Preventieassistent

Gwenda
Tandartsassistent

Ines
Tandartsassistent in opleiding

Matthea
Receptionist

Smile Mondzorg - Laureen

Laureen
Receptionist, (preventie) assistent en floormanager

Laureen werkt inmiddels al 7 jaar bij ons. Ze is werkzaam bij de receptie en als (preventie) assistent. Ook het ondersteunen van de tandarts door het maken van afdrukken, tandsteen verwijderen, verdoven en het maken van eenvoudige vullingen behoren tot haar taken.

Ellen
Receptionist en floormanager

Ellen is ook al meer dan 11 jaar te vinden en daarom niet meer weg te denken, bij de receptie van Smile mondzorg

Lees meer over de behandelingen die wij uitvoeren. Of neem direct contact op voor het maken van een afspraak.