Algehele Tandheelkunde

In onze tandartspraktijk wordt in principe ieder gebit minimaal twee keer per jaar gecontroleerd. Met algehele tandheelkunde bedoelen we dan ook het (weer) mooi en gezond houden van het gebit. Tijdens deze controles verhelpen we algemene klachten of maken we een nieuwe afspraak voor verdere verzorging.

Esthetische Tandheelkunde

Esthetische tandheelkunde is het zo mooi mogelijk maken van het gebit. Een mooi gebit is vaak ook een gezond gebit en andersom. In onze praktijk werken wij met de nieuwste technieken en zijn we goed in staat de wensen van jou als patiënt in kaart te brengen.

Mondhygiëne

Een goede mondhygiëne is noodzakelijk voor een gezond en mooi gebit. Met een goede mondhygiëne voorkom je tandplak, bloedend of ontstoken tandvlees, verkleuringen of een slechte adem. Elektrisch poetsen vormt de basis voor een gezonde mondhygiëne.

Tandprothetiek

Tandprothetiek is het aanmeten en vervaardigen van volledige en / of gedeeltelijke protheses. Soms kan het zo zijn dat het eigen gebit niet meer of gedeeltelijk volstaat. In dat geval zal onze tandprotheticus met jou op zoek gaan naar de best passende mogelijkheid voor een mooi en gezond gebit.

Kinderen

Speciaal voor de allerkleinsten werken wij een met kindertandverzorgende. Want juist voor deze kinderen is het belangrijk dat zij vanaf het begin af aan vertrouwd raken bij de tandarts en zij leren hoe zij hun gebit mooi en gezond kunnen houden.