Tanden bleken

Een mooie witte en stralende lach, dat wil natuurlijk iedereen. Alleen heeft niet iedereen van nature hagelwitte tanden. Daarom kun je jouw tanden bij ons op een veilige en verantwoorde manier laten bleken.

  • Deskundig advies
  • Veilig tanden bleken onder toezicht van de tandarts
  • Moderne technieken
  • Stralend witte tanden
  • Inclusief gratis set om uw tanden thuis te bleken

Kunnen alle tanden en kiezen worden gebleekt?

Tijdens een bleekbehandeling kleuren uw vullingen, facings (een schildje van porselein of composiet), kronen en bruggen niet mee. Een bleekbehandeling voor die tanden of kiezen heeft dus geen zin. De tandarts zal u daarom uitgebreid adviseren voordat ze de tanden bleken. Zo weet u zeker of het door uw gewenste resultaat haalbaar is.

Tanden bleken, hoe gaat dat in zijn werk?

Wij raden aan uw tanden thuis te bleken. Dit geeft het beste resultaat. Om de bleekbehandeling thuis te kunnen starten, komt u eerst 2 keer langs bij ons op de praktijk. Tijdens de eerste afspraak worden er afdrukken genomen van uw gebit, waarna er door een tandtechnicus speciale bleeklepels voor de boven- en onderkaak worden gemaakt. Een week later kunt u deze ophalen in de praktijk. In de bleekbitjes kunt u via een spuitje de bleekgel aanbrengen, waarna u ze gedurende 4 tot 10 nachten draagt. U ontvangt in onze praktijk een uitgebreide instructie voor het thuisbleken. De tanden thuisbleken is een effectieve en veilige manier.