Behandelingen

Een mooi gebit is een gezond gebit

Smile mondzorg is een algemene tandartspraktijk waar je terecht kunt voor alle mogelijke behandelingen zoals tanden bleken, gaatjes vullen en controle. De nadruk ligt op esthetische tandheelkunde. Met andere woorden, we houden of maken je gebit (weer) mooi. Dat kan alleen als je tandvlees gezond is. Daarom besteden we veel aandacht aan mondgezondheid en mondhygiëne. Dat voelt lekker, zo’n schoon gebit!

Smile Make-over en het preventieplan voor kids

De Smile-makeover begint met een grondig onderzoek naar de oorzaak van mogelijke klachten. Een ontbrekende of losse tand misschien. Of ontstoken tandvlees. We maken een gedetailleerd plan om je gebit weer gezond te maken, inclusief aantal behandelingen en kosten. Je krijgt het keurig mee op papier en daarna is de keuze aan jou.

grondig poetsen

Speciaal voor kinderen hebben wij het Smile preventieplan. En werken wij volgens het principe: “liever voorkomen dan genezen”. Juist voor kinderen is het belangrijk dat zij vrij van pijn en met plezier minimaal 2 keer per jaar naar de tandarts komen. Hoe we dat doen dat lees je allemaal in het Smile preventieplan voor kinderen.

Meer weten over de diverse behandelingen die wij allemaal uitvoeren? Je vindt ze in de linker kolom.

Promofilm Smile