Over tandarts Smile Mondzorg

Ons tandheelkundigteam … aangenaam.

Tandartspraktijk Smile Mondzorg is een moderne en persoonlijke praktijk gelegen in Tilburg. Bij Smile Mondzorg in Tilburg vind je alles wat nodig is voor mondzorg op het hoogste niveau. Ons hechte team van enthousiaste, vakkundigen staan altijd voor je klaar om jouw gebit gezond en mooi te houden. Teamfoto

  • Complete tandheelkundige zorg
  • ISO gecertificeerd
  • Tandarts voor het gehele gezin met een speciale kindertandverzorgende
  • Gericht op heel de mens

BEL VOOR EEN AFSPRAAKBEL VOOR EEN AFSPRAAK

 

Moderne tandartspraktijk met persoonlijke tandzorg

Onze lichte en ruime praktijk is volledig voorzien van modern apparatuur voor hoge kwaliteit mondzorg. Voel je op je gemak dankzij de vrolijke en gemoedelijke omgeving, waar jij niet als patiënt, maar als persoon centraal staat. Door ons gespecialiseerde team kun je voor zowel periodieke controle als een breed aantal specialistische behandelingen bij Smile Mondzorg terecht, waarbij jouw persoonlijke wensen te allen tijden besproken kunnen worden:

Bekijk de tandartspraktijk

 

Het tandheelkundige team met een smile

Het team van Smile Mondzorg bestaat uit een gedreven team professionals. Door regelmatig scholingen te volgen blijven we op de hoogte van de nieuwste technieken en inzichten om klanttevredenheid te verhogen, zodat je onze praktijk met een smile verlaat.

Receptionisten

Of je nu belt of binnenloopt, aan de receptie heet MoniqueLaureenElles of Ellen je van harte welkom. Met een eerste smile uiteraard.

De tandarts Tandarts Louk Beerens

Onze tandarts is Louk Beerens, die al 19 jaar in de praktijk staat. Een alleskunner, maar vooral gespecialiseerd in kronen, bruggen, esthetische tandheelkunde en slijtageherstel.

Preventieassistentes

Louk wordt bijgestaan door een van de preventieassistentes: MerulaSuzan, Laureen, Ellen, Lian en Hettie. Zij nemen soms ook een deel van de behandeling over, maken foto’s, zijn keien in verdoving (‘hè … al gebeurd?!’) en geven zo nodig mondhygiënebehandeling.

Mondhygiënisten

De echte specialisten op het gebied van mondhygiëne zijn natuurlijk onze mondhygiëniste Juley-Anne en Cheryl en paro-preventieassistente Elles.

Kindertandverzorgster

Kinderen zijn bij ons speciale gasten, die dan ook speciale aandacht krijgen van Suzan, onze kindertandverzorgende. Suzan weet fantastisch met de kleintjes om te gaan en maakt een bezoek aan Smile tot een hartstikke leuk uitje.

Prothetist

Tot slot Gijs van Campen, onze prothetist. Geen betere vakman als het gaat om het maken van gebitsprotheses en klikgebitten.

Ontmoet ons team

Historie

Maatschappelijk verantwoord