Geef jouw mening

Geef ook jouw mening

Samen met Klanten Vertellen verzamelen wij gegevens van jou als patiënt om onze dienst te optimaliseren. Graag leveren wij de beste tandzorg en luisteren wij goed naar onze patiënten. Geef ook jouw mening door via “zelf beoordelen“, of lees eerst de beoordelingen van andere patiënten.

Met je kind naar de tandarts

Met je kind naar de tandarts ook als een kind wat angstig is of jij als ouder.
Vanaf 2 jaar is het echt belangrijk om voor het eerst met je kind een bezoek te brengen aan de tandarts. Juist omdat je op deze manier je kind op een prettige manier kennis kan laten maken.

De eerste paar keer dat je kind met jou een bezoek brengt aan de tandarts gebeurt op een leuke en ongedwongen manier. Samen met de kindertandverzorgende worden de tandjes geteld en wordt het kind uitgenodigd met behulp van een spiegeltje mee te kijken. Ook mag het kind een keer op de knopjes van de tandartsstoel drukken, zodat het precies begrijpt wat de bedoeling is en wat er zoal gebeurt.
De voordelen van een tandarts bezoek vanaf 2 jaar op een rij

  • Jouw kind zijn of haar eerste kennismaking als plezierig en gemakkelijk ervaart.
  • Je samen kennis maakt met de kindertandverzorgende
  • Jouw kind ook een tweede en derde keer zonder moeite meegaat naar de tandarts.
  • Voor jou als ouder het tevens een prettig bezoek is.
  •  Jouw kind na afloop altijd iets leuks mag uitzoeken als stimulans om de tandjes goed te blijven verzorgen!

Word patiënt en ontvang een gratis mondverzorgingssetje!

Wacht niet langer en kom langs of bel voor een afspraak. Bij Smile laten we je graag weer lachen. Daarnaast krijgt je bij binnenkomst een mondverzorgingssetje cadeau.

Smile mondzorg, (naar) de tandarts met een lach.

Winnaar seniorenbeurs 2016

60+ Beurs in Tilburg

Op zaterdag 1 oktober vond voor de 14de keer op rij de seniorenbeurs plaats in Tilburg. En natuurlijk waren wij als dé tandartspraktijk van Tilburg wederom aanwezig.

Elk jaar opnieuw beantwoorden wij vragen van bezoekers over onze praktijk en hoe wij u het beste kunnen behandelen met de nieuwste technieken. Omdat wij u niet graag met lege handen laten gaan kon er ook dit jaar ‘raad het aantal tubes tandpasta in de grote bokaal’ worden gespeeld.

winnaar-seniorenbeurs-2016De winnaar van ons spel op de seniorenbeurs van zaterdag 1 oktober 2016 is geworden: mevrouw Haen. Zij had 276 tubes tandpasta geraden. Het juiste aantal was 277. Van harte gefeliciteerd. Namens het voltallig team van Smile wensen wij u een goede mondhygiëne toe en minimaal tweemaal daags een goede poetsbeurt!

Open Avond Smile mondzorg

Woensdag 21 September houden we open avond.

Tussen 17.00 en 21.00 uur mag je vrijblijvend bij ons binnenwandelen. Kom gezellig langs voor een rondleiding door de praktijk of maak kennis met een van de tandartsen Beerens en Ruigewaard. Daarnaast is er alle tijd voor het beantwoorden van jouw vragen, ook die van de kinderen. Want bij smile ga je (naar) de tandarts met een lach;-). Alle specialisten zijn die avond speciaal aanwezig, zoals een tandprotheticus, kindertandverzorgende, Mondhygiëniste en paro preventie assistente, om jou te voorzien van een gepast antwoord.

Kom langs op 21 September tijdens onze open avond.

Elke nieuwe patiënt die wij in onze praktijk mogen verwelkomen ontvangt een gratis mondverzorgingssetje cadeau.

Tot ziens bij Smile mondzorg
(naar) de tandarts met een lach;-)

Tandarts Ruigewaard komt het team van Smile versterken

Smile mondzorg gaat een nieuwe samenwerking aan!

Vanaf 19 september zal tandarts G. J. Ruigewaard ons team komen versterken. Na bijna 30 jaar trouwe dienst aan de Dunandstraat zal tandarts Ruigewaard zijn vak gaan beoefenen bij Smile mondzorg. Daarmee gaat Smile een nieuwe samenwerking aan waardoor nieuwe kansen en mogelijkheden ontstaan voor de praktijk aan de Haendellaan op het Wagnerplein in Tilburg Noord.

(meer…)

Tandartsrekening naar de Verzekering

Per 1 juni wordt de tandartsrekening rechtstreeks naar de verzekering gestuurd.Tenminste als je verzekerd bent bij CZ of VGZ. Alle overige verzekeraars zijn bij Famed gebleven waardoor de situatie onveranderd blijft.

Onder CZ vallen de volgende verzekeraars: OHRA en Delta Loyd.
Onder VGZ vallen de volgende verzekeraars: IZZ, IZA, cares en Unive.

In alle gevallen hoef je verder niets te doen.

Winnaar Family Fair

Winnaar Family Fair

Tandartspraktijk Smile tijdens Family Fair Tilburg2Tijdens de Family Fair op 10 en 11 april in de Voltage in Tilburg lieten wij je kennis maken met de digitale mondscanner. Nooit meer happen of last van kokhalsneigingen. Met de digitale mondscanner maken we direct een perfecte afdruk van je tanden en kiezen.

Prijswinnaar Family Fair Tilburg 2016Om onze standbezoekers blijvend te enthousiasmeren over onze tandartspraktijk kon je naast het digitaal scannen van je tanden en kiezen ook een leuke prijs winnen. Het totaal aantal tubes tandenpasta is geraden door deze meneer. Het waren er in totaal 229. Gefeliciteerd!

Digitale Mondscanner

Nooit meer happen bij Smile met de digitale mondscanner!

Tandartspraktijk Smile is de eerste praktijk in Tilburg die werkt met de Digitale Mondscanner Tandartspraktijk Smile Tilburgdigitale mondscanner. Met deze moderne mondscanner is happen overbodig en wordt patiënten een hoop pijn en verveel bespaart bij het afdrukken van de tanden en kiezen. Zonder afdruklepels, maar met een digitale scanner kunnen wij sinds kort een uitstekende afdruk maken van jouw gebit.

Heb je binnenkort een kroon nodig of een knarsplaatje? En heb je een hekel aan happen? Kom dan langs bij ons in de praktijk of bij standnr. 20 op de Family Fair op 10 en 11 april 2016 in De Voltage en wij laten je kennismaken met onze nieuwe moderne mondscanner! Nooit meer happen met de digitale mondscanner bij Smile.

√ Persoonlijke aandacht √ Deskundig advies en √ Moderne technieken – staan bij Tandartspraktijk Smile mondzorg in Tilburg centraal. Smile mondzorg is een moderne lichte en vrolijke praktijk. Maar bovenal een praktijk die een glimlach op je gezicht tovert. Met een vakkundig en hecht team staan wij elke dag opnieuw klaar om van jouw gebit een mooi en gezond gebit te maken.

Elke nieuwe patiënt ontvangt een gratis mondverzorgingssetje. Kom langs bij onze stand of bel voor een afspraak! T +31 13 4551674

 

Tandartstaal uitgelegd

Wat betekenen woorden die de tandarts vaak gebruikt?

Als je in de stoel van de tandarts ligt, kan je nog al eens vreemde taal voorbij horen komen. Tandartsen gebruiken bepaalde medische termen, waarvan je de betekenis waarschijnlijk niet kent. Eigenlijk is het niet zo lastig als het lijkt: cariës is bijvoorbeeld gewoon een gaatje. We vinden het belangrijk dat je je op je gemak voelt bij ons in de stoel en daarom leggen we de meest gebruikte tandartstaal aan je uit.

(meer…)