Klikgebit op implantaten

Een goed passend kunstgebit gaat gemiddeld zo’n 5 tot 8 jaar mee. Immers, uw mond veranderd door het slinkende kaakbot en uw kunstgebit slijt. Daarom vergoedt uw verzekeraar elke 5 jaar het overgrote gedeelte van de kosten voor een nieuw kunstgebit.

De voordelen van een klikgebit

Loszittende protheses is een van de meest voorkomende klachten van mensen met een kunstgebit. Met pijn als gevolg tijdens het eten of simpelweg niet durven te lachen. Kies daarom voor een klikgebit op implantaten.

De voordelen van van een klikgebit bij Smile

De benodigde implantaten worden door de tandarts zelf bij ons geïmplanteerd. Je hoeft hiervoor dus niet naar een andere lokatie of het ziekenhuis. Tandarts Louk implanteert zelf.

  • Een kunstgebit dat echt vast zit
  • Geen last van pijnlijke drukplekken
  • Gemakkelijk met kauwen
  • Vrijuit lachen
  • Goed voor uw zelfvertrouwen

Een klikgebit op implantaten biedt dé oplossing

Met een klikgebit van Smile mondzorg hoeft u zich geen zorgen te maken over pijn bij het eten of niet durven lachen. Bij Smile mondzorg vinden we het belangrijk dat u vrijuit kan lachen en genieten van het leven. Pijnlijke drukplekken, moeilijk eten of tikkende geluiden, maken het leven met een kunstgebit vaak ondraaglijk. Daarom besteden wij graag veel aandacht aan een goed draagcomfort. Door een klikgebit op implantaten te maken, zit uw gebit echt goed vast en wordt eten en lachen een stuk gemakkelijker!

“Samen met onze tandprotheticus wordt een behandelplan opgesteld en vragen we, indien nodig, advies over de vorm, kleur en lengte aan goede bekende. Mensen die dicht bij je staan. We gaan op zoek naar de best passende oplossing. Met als uiteindelijke doel dat je weer zorgeloos kunt genieten van een perfect passend gebit.”